Om os

Velkommen til Kunst og Liv hvor du får naturen ind i dit hjem med smukke kunsttryk. 
Jeg hedder Melie Liv, og det er min far, Leif Madsen, der har malet alle de originale oliemalerier.

Min far er først og fremmest naturmaler i ordets reneste forstand. Han ønsker
at skildre naturen, som den ser ud. Samtidig er han fantasifuld og nysgerrig og gennem årene har han brugt de mørke måneder til at eksperimentere med andre udtryksformer, som keramik, glas og metal, men altid med afsæt i naturen. Sideløbende har han leget med eventyret i sine oliemalerier og skabt nogle fantasifulde billeder, der leder tankerne hen på naturånder og alfer.

Historien bag
Kunst og Liv er et samarbejde, der voksede ud af ønsket om at imødekomme de mange forespørgsler på reproduktioner, min far har fået gennem årene. Samtidig ville vi gerne tilbringe mere tid sammen i hverdagen. Jeg er oprindeligt uddannet indenfor medier og kommunikation, så det var oplagt at lade samarbejdet tage form som en webshop.
Jeg er selv vokset op med malerierne overalt på væggene, og jeg er min fars største fan!
Da jeg var halvandet år flyttede vi fra København til Sydsjælland, hvor mine forældre havde lejet et stråtækt hus i idylliske omgivelser. Min mor passede hus, have og børn, mens min far tog ud i landskabet for at male det, han så. Efterhånden skabte min mor en eventyrlig have med farverige motiver, som også blev et af min fars arbejdsteder.
Som ung og voksen, da jeg boede i København, fulgte malerierne med. Og her betød de noget helt særligt, fordi de gav mig følelsen af altid at have naturen tæt på.
Naturen og omgivelserne i området er blevet en del af min dna, og nu bor jeg, sammen med min egen lille familie, igen midt i det landskab, min far henter sine motiver fra. Malerierne sætter stadig stemningen i vores hjem, og jeg bliver aldrig træt af at se på dem.

Kunst og Liv er eneforhandler af reproduktionerne. Min far har sin egen hjemmeside, hvor du kan læse mere om ham og se nogle af hans værker. Her er ikke mulighed for at købe direkte, men hvis du drømmer om at eje et originalt oliemaleri, kan du skrive til min far og lave en aftale på: leifmadsen@leifmadsen.dk 

Leif Madsen